+45 2888 6334 / +45 2297 7090

 +45 2888 6334 / +45 2297 7090
  cs@skhv.dk / Sikker mail: sikkermail@skolegaarden.dk

VilleKulla

”De unge og voksne mødes præcis der, hvor de er”

Væksthuset afdeling VilleKulla er et døgnbemandet socialpædagogisk opholdssted godkendt jf. Servicelovens § 66 stk. 1, nr. 6. Afdelingen henvender sig til børn i 5-11 år. Der er plads til i alt 5 børn.

Hos afdeling VilleKulla er målgruppen børn, der kan være tidligt følelsesmæssigt skadede og derfor manglende evne til selvkritik. Kendetegnende er et manglende jeg- og behovet for at udvikle dette. Børn hos VilleKulla mangler ofte evnen til at aflæse og forstå andre mennesker, herunder også at se og løse konflikter i mødet med andre mennesker både indirekte og direkte konflikt. Barnet kan endvidere have udfordringer med flere diagnoser på samme tid, og den hertil forbundne komborbiditet f.eks. behov for struktur ved en autisme diagnose og samtidig have en ADHD-overbygning.

Opvækst og udvikling

VilleKulla er et hus på to etager beliggende på adressen Jernbanegade nr. 61. Huset rummer et stort fælles køkken og stue, to badeværelser samt flere værelser og et vagtrum. Huset er omgivet af en flot lukket have og er placeret i midten af Løgstør. Løgstør by rummer mulighed for et aktivt fritidsliv med mulighed for diverse fritidsaktiviteter og kulturoplevelser. 

VilleKulla - Væksthuset Løgstør