+45 2888 6334 / +45 2297 7090

 +45 2888 6334 / +45 2297 7090
  cs@skhv.dk / Sikker mail: sikkermail@skolegaarden.dk

Årupvej

”Naturen giver ro og mentalt overskud”

Væksthuset afdeling Årupvej er et døgnbemandet socialpædagogisk opholdssted godkendt jf. Servicelovens § 66, stk. 1, nr. 6. Afdelingen er godkendt til børn og unge i alderen 6-22 år. Årupvej har plads til 6 børn eller unge. Årupvej er beliggende på adressen Årupvej nr. 45 i Løgstør.  

Målgruppen kan have diagnoser som opmærksomhedsforstyrrelse, personlighedsforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse, omsorgssvigtede, selvskadende adfærd, anden intellekt/kognitiv forstyrrelse eller autismespektrum. De kan være tidligt følelsesmæssigt skadede og mangler derfor evnen til selvkritik. Kendetegnende er et manglende jeg- og behovet for at udvikle dette. 

Barnet eller den unge i vores tilbud mangler ofte evnen til at aflæse og forstå andre mennesker, herunder også at se og løse konflikter i mødet med andre mennesker både indirekte og direkte konflikt. Barnet eller den unge kan have udfordringer med flere diagnoser på samme tid, og den hertil forbundne komorbiditet, f.eks. behov for struktur ved en autisme diagnose og samtidig have en ADHD-overbygning.

Ro på landet

Ejendommen er beliggende på Årupvej er et hus, med højt til loftet, hvor der er plads til leg, sjov, ture og vores park lignende have indbyder til huler, trampolin, sandkasse leg og fodboldspil. 

Årupvej ligger ca. 10 km udenfor Løgstør. Huset er beliggende i et naturskønt område omgivet af skov og marker.  Vi deler baghave med traktorer og skov. Der er masser af natur og plads til at gå en god tur. Vi bor desuden nabo med 20 shetlandsponyer, som altid er hyggelige at besøge.

På stuesalen er der et stort køkken alrum, stort badeværelse, vaskerum og 2 værelser. På 1. sal er der en hyggelig tv-stue samt 4 værelser. På Årupvej er der skabt rammer og en hyggelig familiær atmosfære. 

Årupvej - Væksthuset Løgstør