+45 2888 6334 / +45 2297 7090

 +45 2888 6334 / +45 2297 7090
  cs@skhv.dk / Sikker mail: sikkermail@skolegaarden.dk

Job hos Væksthuset

En god arbejdsplads

Væksthuset er løbende på udkig efter fagligt dygtige og kompetente medarbejdere til vores forskellige afdelinger.

Væksthuset målsætning er for en periode at være borgerens hjem og det sted, der fordrer udvikling hos den enkelte. Væksthuset ønsker at give den enkelte borger ro og stabilitet i hverdagen, og samarbejder med borgeren om at blive klar til det liv der kommer efter. 

Vi vægter tværfaglighed og faglighed i vores personalegruppe, hvilket afspejles i vores medarbejdergruppe, som er sammensat ud fra forskellige baggrunde og uddannelser. Medarbejdergruppen er sammensat af pædagoger, pædagogiske assistenter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker mm. 

 

Er du vores nye kollega?

Vi er altid på udkig efter at ansætte det helt rigtige personale til vores afdelinger. Et personale der kan varetage borgerens særlige behov for støtte og arbejde ud fra borgerens nærmeste udviklingszone. Støtten kan variere lige fra ADL-træning til sundhedsfaglige opgaver indenfor egenomsorg. Vi søger ikke kun personale der kan varetage borgerens støttebehov, men personale der også evner at inddrage, motivere og inspirere borgerne til et positivt udviklingsforløb. Ligeledes ønsker vi personale, som kan medvirke til at hver enkelt borger får et aktivt liv, herunder også et liv med fællesskab. Derfor skal du som pædagogisk personale kunne nyde at deltage aktivt i borgernes hverdag, herunder bl.a.at deltage i aktiviteter som fiskeri, madlavning, sport og lign. 

Hos Væksthuset går vi op i, at vores personale kan udvikle sig. Personalet tilbydes derfor både ekstern -og intern supervision, undervisning og tæt sparring ved p-møder.

Som nyansat hos Væksthuset vil du indgå i vores mentorordning, som er vores oplæringsproces til nye medarbejdere. Her vil du få en tryg oplæring, hvor du bliver introduceret for arbejdsopgaver, husets struktur, borgerens individuelle struktur mm. 

Sådan er Væksthuset i Løgstør, som arbejdsplads

Problemer med at se videoen herover? Klik på ikonet nederst på siden og accepter alle cookies.

Send os en uopfordret ansøgning

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til os eller har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning til os, er du velkommen til at kontakte: 

Chris Hendriksen Severinsen

Daglig leder

Mobil: +45 2888 6333

Mail: cs@skhv.dk