+45 28 88 63 34 eller +45 22 97 70 90 / Blomsteriet direkte: +45 40 26 98 67 cs@skhv.dk

Ungeafdeling – Årupvej

På Årupvej har vi ungeafdelingen (6-18 år). Der kan bo op til 6 personer.

Ungeafdelingen ligger i naturskønne omgivelser og selve huset er stort og rummeligt. På Årupvej vægter vi at de unge har en tryg base i hjemlige omgivelser.

Vi giver plads til at den enkelte unge kan udvikle sig og få den støtte der er nødvendig.

Vi lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed. Der er ingen skjulte dagsordener og de unge medinddrages, hvilket giver ro og tryghed. Vi sørger for at de unge bliver hørt, da vi mener at dialog giver basis for udvikling.

Vi tror på det gode i mennesket og fokusere på den enkelte unges ressourcer frem for begrænsninger. Alle kan noget, og har noget godt at byde ind med.

Vores dagligdag er opbygget struktureret og er genkendelig. Dagen er præget af daglige gøremål, de unges fritidsinteresser og hjemlig hygge.

Ungeafdelingen på Årupvej har til mål at kunne hjælpe den unge til, på sigt, at kunne klare det ”almindelige liv”, med så høj grad af selvforvaltning som muligt for den enkelte.

Vi arbejder ud fra en pædagogisk tilgang med udspring i mentaliserings baseret miljøterapi. Vores medarbejdergruppe er sammensat af pædagoger, behandlere, uddannede politifolk, terapeuter og andre dygtige faggrupper.

Børn og unge tilbud

Tilbud til børn og unge i alderen 12 - 18 år.

Voksen tilbud

Tilbud til den voksne i alderen 18 - 31 år.

Tilbud om STU

Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Er du sagsbehandler?

På tilbudsportalen finder du en grundig beskrivelse, og en samlet oversigt over alle vores tilbud.